11. 5. 2014

Penisové pumpy pre všetkých! / Penis pumps for everybody!


Žijem v krajine, kde bolo dlhou a obľúbenou tradíciou videť v Rusku ríšu zla. Dnes všetci reaganovci a konzervatívci vzhliadajú k Rusku s úľubou a nadšením, pretože z diaľky vyzerá oveľa konzervatívnejšie ako USA.

Rovná daň, ustrážený rozpočet, žiadna moslimská či hispánska (či akákoľvek) imigrácia, ľudia sú prepúšťaní z práce ak neprejavujú dostatočnú religiozitu, žiadna homosexualita, menšinové či ženské práva. Ešte aj sloboda prejavu: počas olympiády sa pokojne dalo protestovať - s povolením od milície a na vyhradenom mieste, 80 kilometrov od Soči. Konzervatívny raj. A nikomu nevadí, že to celé riadi bývalé zlo - komunisti a kágébáci.

K dokonalosti Rusku chýba jediné - voľné nosenie zbraní bez kadejakých obmedzení. U nás, ak náhodou ešte nemáte pušku, stačí sa pomodliť, pretože sú kostoly, ktoré vás za ich návštevu odmenia strelnou zbraňou.



V Georgii máme nový zákon, umožňujúci vlastníkom zbrani nosiť ich kamkoľvek, vrátane škôl, ihrísk, parkov, reštaurácií a zábavných zariadení. Dvaja prerastení roľníci tak okamžite urobili a nevedeli sa vynačudovať, prečo si personál reštaurácie, kam došli využiť svoje zákonné právo s dvomi automatickými puškami, myslel, že sa koná lúpežné prepadnutie a zavolal políciu. A to sme len na začiatku.

Georgijskí zákonodarci s tým nemajú problém, pretože voľné nosenie zbraní je v celom štáte zakázané len na jedinom mieste - v sídle zákonodarného zboru.

Ak by sa náhodou nejaká drobná nepríjemnosť prihodila, bývalý generálny prokurátor z Virgínie a zopár senátorov založili firmu, kde sa za 8 dolárov mesačne môžete poistiť pre prípad, že niekoho zastrelíte. Vymáhanie spravodlivosti je nákladné, právnici drahí, a treba platiť aj obetiam či pozostalým. Prokurátor vysvetlil: "Je smutné, že ešte stále sú ľudia, ktorí si nemôžu dovoliť niekoho zastreliť, keď treba. O tých sa chceme postarať."


Ken Cuccinelli

Božechráň zdravotnú starostlivosť pre tých, čo si to nemôžu dovoliť. Alebo antikoncepciu. To boh zakázal. Prekvapujúco, kresťanskí zákonodarci i korporácie, ktoré z etických dôvodov odmietajú antikoncepciu ako súčasť zdravotnej starostlivosti, presadili zadarmo pumpy na penisy, ako základnú a nevyhnutnú vec.


Súhlasím. Pre každého z nich jednu XXL a nasadiť na hlavu.


1 komentár:

  1. To fakt? Znie to ako zlý žart. A vy ste, Peter, známy "ftipkár". Že to celé nie je pravda v tej Americe? Už ten začiatok, že amíci vzhliadajú s obdivom k Rusku, je mystifikácia IMHO.

    OdpovedaťOdstrániť