4. 6. 2014

Bude potopa? / Is the flood imminent?

Slovensko je na poslednom mieste v Európe v účasti vo voľbách. Na poslednom mieste v dôvere občanov v justičný systém. Politikom dôverujeme na Slovensku podivným spôsobom - ženičky a ujčekovia vedia, že milujú Fica, ale keď sa ich spýtate, čo pre nich urobil, tak vám povedia, že oni sa veru v politike nevyznajú. Vysoká nezamestnanosť, školstvo v žalostnom stave, korupcia a rodinkárstvo kvitne tak, že sa to komunistom ani nesnívalo, prelievanie štátnych peňazí, tunely, gorily, neviemčo...



V parlamente zatiaľ riešia najzávažnejší problém - ako ústavne definovať tradičnú rodinu. Senilne sa chichotajúci Jožko Mikloško (po tom, čo už blúznil o všeličom, vrátane škodlivosti očkovania) sa zrazu nepamätá, čo mu Ježiško nakazuje: “Vaša reč nech je áno-áno, nie-nie. Čo je navyše, pochádza od Zlého”. A Jožko naozaj navykladal navyše o tom, že je normálne tvrdiť dnes niečo iné ako pred týždňom, lebo to je kompromis a tak sa to v politike robí. Presadzovať absurdné zákony, postavené na infantilných poverách je dôležitejšie než navrátiť do spoločnosti spravodlivosť. Veď evanjeliá sú plné kompromisov a o spravodlivosti sa tam nehovorí. 



Keď sa spoja halucinácie s deštrukciou právneho systému a obyčajnoľudsko-karpatskou plutokraciou, výsledkom je nielen nadšenie pre Putinove cársko-stalinské psychopatické výčiny, ale aj dvadsaťročný študent politológie, píšuci oslavný článok na Hitlera do “najčítanejšieho slovenského mesačníka pre muža”. Mladý muž to má jasné - židia, ktorí parazitovali na zdevastovaných národoch, si za všetko môžu sami.

Jeden z mojich starých otcov bol klampiar, ktorý ledva uživil početnú rodinu, Druhý bol úradník - futbalový rozhodca, ktorého manželka rovážala na malom nákladniačiku drevo a uhlie. Nie div, že za takéto parazitovanie sa im dostalo od Farskej republiky “trošičku prehnanej” pomsty v podobe koncentrákov, skrývania po chlievikoch a plynu. 

Dnes, keď už židov na Slovensku nezvýšilo, aby sa na nich dalo všetko zvaliť, treba poľovať na neprispôsobivých cigánov a netradičné rodiny dať mimo ústavy. A keď už ani na pápeža sa nedá spoľahnúť, či zasa niečo netresne, musia si v neistote 21. storočia, keď halucinácie prestávajú účinkovať, súdruhovia i bratia v Kristu, pekne ruka v ruke, ako sa na totality patrí, vypomôcť.


Dnes už není Noe však zato špatní dnové jdou dál 
Zas aby se potopy obyvatel Evropy bál 
Jestliže tahle potopa nastane 
Ani noha v Evropě nezůstane 
Holubice z Ženevy zdá se cestu že neví dál 

Táhne nám myslí 
Kdybychom v tom takhle zkysli 
Chraňme se těch špatných časů 
Aby nám chtěli čistit rasu 

Bylo by mukou 
Zdravit se jen pravou rukou 
A na pouhý pokyn shůry 
Pálit plný fůry kultury 


P.S. Podľa mňa jeden z najlepších veršov v dejinách poézie je
"...táhne mu myslí / že se mu zkřížili sysli..."


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára