11. 11. 2015

Pozor na fanatikov! / Beware of fanatics!

Nemôžeme vpustiť do našej spoločnosti fanatikov, ktorí považujú za legitímne metódy likvidácie homosexuálov kameňovanie či zhadzovanie z útesu. Žijeme v 21. storočí a máme za sebou dve tisícročia judeo-kresťanskej civilizácie. Náboženskí extrémisti ohrozujú našu existenciu v samotných základoch.

A keby len to, ešte máme aj problémy s utečencami.

O čom vlastne hovorím? V najslobodnejšej a najdemokratickejšej krajine budú voľby prezidenta. V iných krajinách sa tým veľmi nezaoberajú a nezdržiavajú, v Anglicku či Francúzsku  stačí na volebnú kampaň  pár týždňov. USA potrebujú roky a možno je to aj dobre, lebo keby boli voľby len po mesiaci kampane, strach pomyslieť, koho by si americkí občania zvolili.

Cez víkend bola v Iowe  Celonárodná konferencia slobody viery. Je to hnutie, pod zámienkou ktorého náboženskí fanatici pretláčajú  absurdné zákony. V krajine, kde je viacej kostolov a modlitební ako škôl a akékoľvek náboženstvo si môžete zo dňa na deň vymyslieť (a dostať daňovú úľavu), má niekto pocit, že náboženstvá nemajú dosť slobody. Je tu tej slobody toľko, že ešte aj ja som ozajstný reverend. Môžem vás zosobášiť, keby ste chceli. A v mojej cirkvi sobášime bez ohľadu na vieru, pohlavie, tehotenstvo alebo čokoľvek. 

Konferenciu organizoval a viedol úplný blázon, pastor Kevin Swanson, ktorý v hysterickom ošiali vykrikoval o treste smrti za homosexualitu, pretože tak káže biblia. Potom sa preberalo, či je lepšie homosexuálov, keď budú pekne zohnaní na jednu hromadu, kameňovať alebo zhadzovať do priepasti. Prekliati naveky boli Harry Potter, country music rádiá a filmy o drakoch.



Na konferenciu zavítali traja republikánski prezidentskí kandidáti a pretekali sa v tom, kto bude najveriacejší. Ani jeden z nich neprotestoval proti tomu, čo sa na konferencii dialo. Ted Cruz vyhlásil, že podmienkou na to, aby bol niekto najvyšším veliteľom ozbrojených síl je, aby sa každé ráno kolenačky modlil.

Pozrite si Swansona (video od 6. minúty) a nemôže vám ujsť podobnosť s nadšením a blčiacimi očami trebárs otcov Kuffu či Marettu zo Slovenska. Keby ich nechali organizovať konferenciu alebo pochod, veľmi by sa to podobalo.

Ak sa bojíte Assada, Isisu a miliónov teroristov, ktorí prichádzajú, je to úplne v poriadku. Náboženských fanatikov tu predsa nikto nechce. My sme za život. My sme kultúrna civilizácia.

3 komentáre:

  1. Ale naozaj. Podobnost nadsenia toho fanatika s Kuffom je mensia, ako Breinera so Spejblom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ozaj? Tak si pozri Kuffu, ako rozprava o tom ako ho "skoro zatvorili do basy v Bruseli, ale prehovoril ich a uznali, ze ma pravdu" alebo o "tercialnych sexualoch", ktori su "masoví a sérioví vrahovia" pripadne, ako staci jeden samopal na cele lietadlo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Najsmutnejsie: Toto je napisane PRED d 17.11.2015, akoby proroctvo?

    OdpovedaťOdstrániť