1. 6. 2015

Stopy z Floridy vedú na Slovensko

Tito a Amanda Watts sú manželia. Žijú v Jacksonville na Floride a živia sa predajom miesteniek do neba z číreho zlata. Nie, nie je to metafora. 


Tito a Amanda predávali záujemcom o istotu v posmrtnom živote stovky lístkov, ktoré mali byť zo zlata a mali ich majiteľom zaručiť voľný priechod u svätého Pavla, či kto to tam pri bráničke organizuje. Cena: $ 99.99. Zlato to síce nebolo, ale čo sa pobytu v nebi týka, zatiaľ sa žiadny z kupujúcich nesťažoval, že sa tam nedostal.

Napriek tomu sa do tejto transakcie zamiešala polícia. Tito vypovedal, že je mu jedno, že policajti tvrdia, že lístky sú drevené, lebo sú z číreho zlata a dostal ich na parkovisku za Kentucky Fried Chicken priamo od Ježiša. Ten mu ich nakázal predávať a získané peniaze použiť na cestu do kozmu. Cestu do kozmu mal zariadiť mimozemšťan menom Steve, ktorý bol ochotný Tita s manželkou za istý obnos  dopraviť vo svojom lietajúcom tanieri na planétu, ktorá je celá z kokaínu.

Amanda nástojí na tom, že floridská polícia má zatknúť Ježiška, ktorý je zjavne všetkému na vine.  Tito je ochotný spolupracovať a nosiť na sebe odpočúvacie zariadenie, ktorým božieho syna odhalí a skompromituje už načisto, akoby írske referendum a slovenská biskupská konferencia nestačili.

V Titovom aute našla polícia 10 tisíc dolárov v hotovosti, o ktorých Tito tvrdí, že ich zohnal vlastnou hlavou, drogy, malého krokodílika, čiastočne pornografický obraz istého Putina v životnej veľkosti, minulý ročník Zeme a Veku, pozvanie do diskusných relácií Michala a Adely a prihlášku do ľavicového krídla Smeru s odporúčaním od jej úplne, ale úplne najsčítanejšieho, najbystrejšieho a najsamkrajšie ostrihaného člena. 

Pri domovej prehliadke bola tiež nájdená krabička s mimoriadne cennými relikviami, ktoré mali obsahovať rebro sv. Šebastiána, úlomok z Noemovej archy, akcie firmy Váhostav a návrh zákona slovenskej vlády o znižovaní korupcie a transparentnosti verejného obstarávania, ktorý údajne vypracoval Steve alebo niektorý z jeho kolegov vo vláde.

Všetkých vyššie menovaných chce jacksonvillská polícia vypočuť ako svedkov, nie nevyhnutne Jehovových. Prominentní slovenskí politici, ale najmä slovenské policajné a justičné orgány, ktoré už vyriešili veľké množstvo podobných prípadov, prisľúbili intenzívnu spoluprácu. Keď vravím orgány, tiež to nie je metafora.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára